4 Ağustos 2012 Cumartesi

Google Ve Yeni Oluşumu

Google Ve Yeni Oluşumu

Google, dört yaşında taze 1 sosyal medya kuruluşu olan Wildfire'ı satın aldığını yayınladığı 1 weblog makalesi yoluyla duyurdu. Google, bu satın alma ile kullanıcılara "sayfalarını, uygulamalarını, tweet'lerini, video filimlerini, sponsorluklarını, reklamlarını ve fazlasını tek 1 çevreden idare etmeye" muavin olmak arzuluyor. Google'ın Wildfire için 250 milyon $ gözden çıkardığı bildiriliyor, fakat bazı kaynaklara nazaran arama devi bu satın alma için 400 milyon dolar harcamış olabilir.




Wildfire, şu an Virgin, Cirque du Soleil, Gilt Group ve Spotify gibi markalar vasıtasıyla farklı sosyal website sitelerinde içtimai spesiyaliteleri yönetmek üzere kullanılıyor. Elde etme ile birlikte şirketin kurucuları olan Victoria Ransom ve Alain Chuard, Google'a katılacak. Wildfire yardımıyla Google'a tanınmayan tahlil araçları katılacak. Bu araçların maksatları "daha iyi ve daha çok canlı içerik" ve "daha fazla anlamlı etkileşimler" kelimeleriyle açıklanıyor.

Wildfire müşterek kurucuları, firmanın word wide web sitesinin weblog'unda ifa ettikleri ifadede Google ve Wildfire birleşiminin dijital medya pazarlamayı yönetme yönünden daha iyi bir platform meydana getireceğine inandıklarını söylüyorlar: "Şimdilik, markaların onun içtimai katılım ve reklam kampanyalarını bütün internette ve Facebook, Twitter, YouTube, Google+, Pinterest, LinkedIn gibi tüm toplumsal hizmetlerde işletmelerine izin takdim ediyoruz ve alıcılarına verimli deneyimler sunmasını sağlıyoruz. Demek ki Wilfire, her türlü zamanki gibi işlemeye devam ediyor ve hizmetimizde bir değişme olmayacak."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder