11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun 1 zaman boyunca futbol sever arkadaşların vazgeçilmez oyunları içinde mevki edinmiştir. ister bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında en büyük 1 zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa adıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi bir süre zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de belli olacağı üzere, 1 konuma kadar bunun gibi devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son iki yol süresince inanılmaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan yeni oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. ilk defa satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde ulaşan bir yeni seri ise, Konami şirketini neredeyse aşağı üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki birinci kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ asıl konumuza gelmesi sağlanacak olursak birtakım koşulları da açıklamak ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa 2013 bu atılım sürecinde payı nasıl olacak akıl ermez lakin Fifa kadrosunu daha çok da güçlendirmiş ve bilhassa grafik açısından artan bir kuş olmak arzuluyor. Adeta saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzu ediyor. nbsp;Şaşkınlıkla bütün gözler bu yıl ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş vaziyette. Konami’nin sağlayacağı ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. İşin özüne dönecek olursak çok büyük bir yarışma (rekabet) bizi bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder