11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Zaman Kaybetme




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca rüzgarların soğuyacak olması ayrıca ‘tatil’ (Ne gibi tatil yahu?) döneminin bitişi, okulların açılması derken aslında kusursuz depresyon aylarına giriş meydana getirmiş bulunuyoruz. Bari benim açımdan sonbahar bütün vakit olduğu gibi yine maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Lakin bu ayların oyunseverler için bir de güzel tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz boyunca devam eden (çok şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir 1 en büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





bilhassa futbol aşıkları için en ehemmiyetli aylardır güz (sonbahar) ayları. zira ayrıca Pro Evolution Soccer 2013 bir de FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) 13 piyasaya sürülür. Evvelden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





derhal de Eylül ayının sonuna gelmemizle birlikte havalar daha soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu sene çok daha iddialı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder